Catering

TAPAS

Bestselgere (topp 5)
- Kjøttboller av storfe i tomatsaus
- Scampi, chili og hvitløk sautert
- Bacon surret dadler
- Wraps m/ruccola, seter rømme, spekeskinke og trøffel
- Wraps m/ruccola, seter rømme, varmrøykt laks og sitron

- Djevel egg m/lodderogn
- Manchego m/tomat og chili syltetøy
- Potetsalat m/rømme, dijon og purreløk
- Fylt pequillo paprika m/kremost og bacon
- Asparges m/spekeskinke og parmesan
- Fylt sjampinjong m/kremost og duxell
- Caprese spyd, mozarella, pesto og juanita tomater
- Bacalao m/klippfisk
- Kylling spyd m/mango salsa
- Blåskjell m/green thai curry
- Saltkokte amadine poteter
- Patatas bravas m/aioli og picant saus
- Kylling lårklubber i bbq saus
- Spansk potet omelett m/bacon
- Bakt laks m/kremet grønnsaker
- Pintxos m/kyllingsalat, koriander og chili
- Oksegryte m/grønnsaker og bønner

TAPAS 8-retter 300,- pr. Person
TAPAS 10-retter 375,- pr. Person
TAPAS 12-retter 450,- pr. Person
Minimum 3-dagers forhåndsbestilling
Minimum 10 personer
Brød, aioli og paprika majones er inkludert.

Husk!
Vi skreddersyr også egne pakkeløsninger til deres behov.
Vi leverer også alt det praktiske dere skulle trenge.
Servitører, porselen, bestikk, glass, duker o.l

MENY 1

- Blomkålsuppe m/sprøstekt skinke, krutonger og urteolje
- Kalv m/hericot verts, sopp, sjalottløk, gulrot pure, amadine poteter
og grønn peppersaus
- Sjokolade terte m/vanilje is, bær og coulis

399,- pr. Person
Minimum 20 personer

MENY 2

- Bruchetta m/serranoskinke, balsamico og salat
- Kveite m/asparges, fritert sjallotløk, confitert cherrytomater, amadinepoteter, lakserogn og beurre blanc
- Sjokolade mousse m/sesongens tilbehør

449,- pr. Person
Minimum 20 personer

MENY 3

- Scampi, chili og hvitløk sautert
- Ytrefilet av okse m/gulrotpuré, sautert sopp, aspargesbønner, syltet rødløk, urtestekt poteter og grønn peppersaus
- Crème bruleè m/sesongens tilbehør

499,- pr. Person
Minimum 20 personer

MENY 4

- Blåskjellsuppe m/fennikel, syltet eple og kveite
- Lammecarre m/auberginpuré, glasert rotgrønnsaker, syltet rødløk, hasselbakt potet og rosmarin sjy
- Mango panna cotta m/ananas og chili salat

520,- pr. Person
Minimum 20 personer

Bestill catering

Felt markert med * er påkrevd

Vennligst legg til dato og klokkeslett. (eks.: 01.01.17, kl. 17.00)
Vennligst legg til lokasjon av event (eks.: Strandgata 169, 5525, Haugesund/To Glass Resturant)
Vennligst legg til antall personer
Oppgi hvilken tapas eller ønsker og evnt. Annen hendvendelse/beskjed