Catering

TAPAS

Tapas 6

- Kjøttboller av lam m/ tomatsaus
- Scampi m/ chili og hvitløk
- Bacon surret dadler
- Wraps m/eggerøre, røykt laks og kremost
- Fylt pequillo paprika m/kremost og bacon
- Asparges m/spekeskinke og parmesan

Tapas 8

- Kjøttboller av lam m/ tomatsaus
- Scampi m/ chili og hvitløk
- Bacon surret dadler
- Wraps m/eggerøre, røykt laks og kremost
- Fylt pequillo paprika m/kremost og bacon
- Asparges m/spekeskinke og parmesan

- Patatas bravas m/ aioli og sriracha
- Chorizo kylling m/ paprika og løk

 

Tapas 10

- Kjøttboller av lam m/ tomatsaus
- Scampi m/chili og hvitløk
- Bacon surret dadler
- Wraps m/eggerøre, røykt laks og kremost
- Pequillo paprika fylt m/kremost og bacon
- Asparges m/spekeskinke og parmesan

- Patatas bravas m/ aioli og sriracha
- Chorizo kylling m/ paprika og løk
- Klippfisk m/ pepperfrukt, oliven og løk
- Pulled andelår m/appelsin majones og syltet rødløk

 

TAPAS 6-retter 250,- pr. Person
TAPAS 8-retter 300,- pr. Person
TAPAS 10-retter 350,- pr. Person
Minimum 3-dagers forhåndsbestilling
Minimum 10 personer


Brød, aioli og paprika majones er inkludert.

Husk!
Vi skreddersyr også egne pakkeløsninger til deres behov.
Vi leverer også alt det praktiske dere skulle trenge.
Servitører, porselen, bestikk, glass, duker o.l

MENY 1

- Blomkålsuppe m/sprøstekt skinke, krutonger og urteolje
- Ytrefilet av okse m/broccolini, gulrot puré, syltet rødløk, amandine poteter og rosepepper saus
- Vanilje panna cotta m/variasjon av bringebær og crumble

439,- pr. Person
Minimum 20 personer

MENY 2

- Andebryst m/baby leaf, kirsebær og pære
- Kveite m/asparges, brent gulrot, hodekål, hollandaise saus og potet terrine
- Pasjonsfrukt terte m/friske bær og vaniljecrèmé

469,- pr. Person
Minimum 20 personer

MENY 3

- Fiskesuppe m/ reker, lysing og grønnsaker
- Indrefilet av okse m/portobello sopp, dehydrert tomat, asparges, bearnaise saus og urtepoteter
- Sjokolade fudge m/ nøtter, vaniljeis, sjokolade- og karamellsaus

499,- pr. Person
Minimum 20 personer

MENY 4

- Blåskjellsuppe m/fennikel, syltet eple og kveite
- Andebryst m/auberginpuré, rotgrønnsaker, syltet rødløk, hasselbakt potet og steinsoppsaus
- Tiramisu m/kaffesirup

520,- pr. Person
Minimum 20 personer

Bestill catering

Felt markert med * er påkrevd

Vennligst legg til dato og klokkeslett. (eks.: 01.01.18, kl. 17.00)
Vennligst legg til lokasjon av event (eks.: Strandgata 169, 5525, Haugesund/To Glass Resturant)
Vennligst legg til antall personer
Oppgi hvilken tapas eller ønsker og evnt. Annen hendvendelse/beskjed