Meny

Vår meny innholder en rekke spennende retter og er tilpasset sesongens råvarer.
Menyene er basert på gode, sunne, velsmakende råvarer hvor alle retter er laget fra bunnen av.
Vi legger stor ære i å kunne tilby god mat og god service!

 

Åpningstider 12 Mars - 26 Mars

Mandag - Torsdag
15.00 - 19.00
(kjøkkenet stenger)

Fredag og Lørdag
15.00 - 21-00
(kjøkkenet stenger)

Bar: Stengt

Hva vi tilbyr (PDF):
MENY OG VINKART

 

AFTERWORK TO-RETERS

Hovedrett + Dessert

Tilgjengelig Man-Lør 15.00 - 18.00
Velg mellom dagens kjøtt eller fisk.

kr 169,-

FORRETTER | STARTERS

Scampi

sautert i chili og hvitløk, med alfalfaspirer og sesamfrø
Scampi sautéed with chili and garlic, alfalfa sprouts and sesame seeds

kr 135,-

ALLERGENER: SKALLDYR, SESAM, MELK

Bakt sellerirotsuppe

med jordskokkchips, pepperrot, trøffel og urte crème fraîche
Baked celeriac soup with Jerusalem artichoke chips, horseradish, truffle, and herb crème fraîche

kr 139,-

ALLERGENER: MELK

HOVEDRETTER | MAINS

Pannestekt Sterling Kveite fra Hjelmeland

med appelsinsyltet fennikel, risotto og soyanoisette vårløk
Pan fried halibut from Hjelmeland with orange pickled fennel, risotto and sauteed spring onion with soya noisette

kr 345,-

ALLERGENER: MELK, FISK, SOYA

Indrefilet av okse

med gulrotpuré, rosenkål, gratinert fløtepotetterrine, røkt paprika- og pepper rødvinssaus
Tenderloin of beef with carrot purée, brussels sprouts, gratinated potato terrine with cream, smoked paprika- and pepper red wine sauce

kr 345,-

ALLERGENER: MELK, SULFIT

SMÅRETTER | LIGHT MEALS

Hamburger

med cheddar, bacon, salat, tomat, rødløk, sylteagurk, aioli og ovnsbakte båtpoteter
Burger with cheddar cheese, bacon, lettuce, tomato, red onion, pickled cucumber, aioli and baked potato wedges

kr 185,-

ALLERGENER: MELK, EGG, HVETE

Scampi tagliatelle

med kremet tomatsaus, ruccola, fritert hvitløk og parmesanost
Scampi tagliatelle pasta with creamed tomato sauce, arugula lettuce, deep fried garlic and parmesan cheese

kr 185,-

ALLERGENER: MELK, HVETE, SOYA

Braisert lam

med rotgrønnsaker, løk og potetpuré
Braised lamb with root vegetables, onion and potato purée

kr 199,-

ALLERGENER: MELK

DESSERT | DESSERTS

Reese’s panna cotta

Sjokolade nemesis, hvit sjokolade- og peanøttsmør panna cotta, melkesjokolade panna cotta, salt karamellsaus og peanøttflarn
Reeses panna cotta. Chocolate nemesis, white chocolate and peanut butter panna cotta, milk chocolate panna cotta, salt caramel sauce and peanut brittle

kr 144,-

ALLERGENER: MELK, HVETE,NØTTER, PEANØTTER

Ostekake

med vaniljelokk og solbærsaus
Baked cheesecake with vanilla and black currants sauce
kr 135,-
ALLERGENER: MELK, HVETE

TAPAS TALLERKEN

Utvalg av oster
Utvalg av spekemat
Piquillo fylt med kremost og bacon
Wrap med eggerøre, ruccola, kremost og røkt laks
Potetsalat med dijonsennep og vårløk
Scampi, chili- og hvitløk sautert
Baconsurrede dadler
Kjøttboller av kylling med fetaost, jalepenõ og cashewnøtter kr

kr 360,- 

ALLERGENER: MELK, SKALLDYR, FISK, EGG, HVETE