Julebord

Vår meny innholder en rekke spennende retter og er tilpasset sesongens råvarer.
Menyene er basert på gode, sunne, velsmakende råvarer hvor alle retter er laget fra bunnen av.
Vi legger stor ære i å kunne tilby god mat og god service!

Hva vi tilbyr (PDF):
Last ned meny

 

LOKALER

Chambre Separée

Tar opp til 30 personer. 

Egen inngang, toaletter og muligheten for bar

Chambre Gourmet

Tar opp til 16 personer 

2. etasje

Tar opp til 60 personer. 

Egen inngang, toaletter og muligheten for bar

Har dere noen ønsker?

Ta kontakt, så skreddersyr vi en løsning til deres  ønsker og budsjett.

TAPASMENY | TAPASMENU

Tapas er det perfekte måltidet for de som liker den sosiale  stemningen rundt bordet, og de gode spanske smakene fra alle  rettene som blir servert. Vi tilbyr dere en unik smaksopplevelse av 10  forskjellige spanske tapasretter som garantert faller i smak.
Tapas are the perfect meal for those who enjoy the social atmosphere around the table and the great Spanish flavors of all dishes served.
We offer you a unique taste experience of 10 different Spanish tapas.

Per person kr 420,- 

Appelsin og karamell panna cotta

med bakt hvit sjokolade og krem 

Orange and caramel panna cotta with baked white chocolate and whipped cream 

kr 50,- 

GRYTE | STEW

Oksegryte med sopp, grønn pepper og paprika  

servert med ris og blandet salat 

Panna cotta med bringebær coulis

kr 275,-

MENY 1 | Menu 1

3- ELLER 4-RETTERS | 3- OR 4-COURSE  

Scampi 

sautert i chili og hvitløk, med alfaspirer 

King prawns sautéed in garlic and chili

Pannestekt kveite  

med sesongens tilbehør, sjekk a la carte meny for mer informasjon

Pan fried halibut with seasonal condiments, check restaurant menu for more information

Indrefilet av okse 

med sesongens tilbehør, sjekk a la carte meny for mer informasjon 

Filet of beef with seasonal condiments, check restaurant menu for more information

Sesongens panna cotta

Seasonal panna cotta

3-RETTERS MENY, velg mellom fisk eller kjøtt kr 550,-
4-RETTERS MENY kr 670,-
ANBEFALT VINPAKKE 3-RETTERS/4-RETTERS kr 399,-/499,-
ANBEFALT ØLPAKKE 3-RETTERS/4-RETTERS kr 349,-/449,-

MENY 2 | Menu 2

3-RETTERS | 3-COURSE  

Blomkålsuppe

med sprøstekt skinke, krutonger og urteolje 

Cauliflower soup with crispy cured meat, croutons and herb oil

Kalv 

med brent gulrot, broccolini, sellerirot puré, amandine poteter og  rosépeppersaus 

Veal burnt carrot, broccolini, celery root puré, potatoes and rosé pepper sauce

Vanilje panna cotta

med coulis og bær

Vanilla panna cotta with sauce and berries

3-RETTERS MENY kr 449,-

ANBEFALT VINPAKKE 3-RETTERS kr 399,-

MENY 3 | Menu 3

3-RETTERS | 3-COURSE  

Pannestekt kamskjell

med rosenkål, syltet delikatesseløk, hollandaise saus, rug og ørret  rogn 

Scallops with brussels sprouts, pickled onion, hollandaise sauce, rye and trout roe

Reinsdyr

med østersopp, spinat, viltsaus, syltet rødløk, potet- og sellerirotpuré 

Filet of reindeer with mushrooms, spinach, gravy, pickled red onion mashed potatoes and celery  root

Lun epleterte

med vaniljeiskrem og brent mandler 

Apple tart with vanilla ice cream and toasted almonds 

3-RETTERS MENY kr 630,-

ANBEFALT VINPAKKE 3-RETTERS kr 399,-

MENY 4 | Menu 4

3-RETTERS | 3-COURSE  

Kongekrabbe 

med gressløkmajones, reddik, syltet eple og rugbrød

King crab with chives mayonnaise, radish, pickled apple and rye bread

Torsk  

med bacon, syltet gulrot, romanesco, erter- og potetpuré

Cod with bacon, pickled carrot, Romanesco broccoli, green pea- and potato puré

Hvit sjokolade mousse 

med salt karamelliskrem og kaffesirup 

White chocolate mousse with salt caramel ice cream and coffee syrup 

3-RETTERS MENY kr 570,-

ANBEFALT VINPAKKE 3-RETTERS kr 399,-

MENY 5 | Menu 5

3-RETTERS | 3-COURSE  

Skalldyr toast

med skalldyr salat, ørret rogn og røykt laks 

Toast with shellfish salad, trout roe and smoked salmon

Pinnekjøtt

med kålrotpure, poteter og sjy 

Traditional salted and dried racks of lamb served with swede pure, potatoes and broth

Riskrem

med jordbærsaus 

Rice pudding with strawberries sauce

2-RETTERS MENY kr 409,-

3-RETTERS MENY kr 499,-

MENY 6 | Menu 6

2-RETTERS | 2-COURSE  

Pinnekjøtt og ribbe buffe

Serveres med kålrotstappe, sjy, jærpoteter, surkål, rødkål,  medisterkaker, medisterpølse, rosenkål og ribbesjy

Traditional Norwegian Christmas food served with all the accessories  

Riskrem og dronning maud 

Serveres jordbær saus, ristet mandler og skogsbær

Traditional Norwegian Christmas dessert served with all the accessories 

Per person kr 595,-